FreeOrion

Forums for the FreeOrion project
It is currently Thu Oct 19, 2017 9:35 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Aug 14, 2016 5:36 pm 
Offline
Juggernaut

Joined: Mon Feb 04, 2013 10:15 pm
Posts: 755
There's a lot more wasted production then just the one colony that is currently blockaded, yet everything looks normal except for the blocked colony (ie: the lines aren't showing anymore wasted production).

Attachment:
Wasted Production Lines.png
Wasted Production Lines.png [ 250.28 KiB | Viewed 565 times ]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 14, 2016 8:23 pm 
Offline
Release Manager, Design
User avatar

Joined: Wed Nov 16, 2011 12:56 pm
Posts: 4226
Location: Sol III
Which player are you? Green, blue, yellow?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 15, 2016 12:01 am 
Offline
Juggernaut

Joined: Mon Feb 04, 2013 10:15 pm
Posts: 755
Vezzra wrote:
Which player are you? Green, blue, yellow?


Blue.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 15, 2016 1:11 am 
Offline
Creative Contributor
User avatar

Joined: Fri Jun 28, 2013 11:45 pm
Posts: 3244
Ke, there's obviously a display glitch going on. The second entry in the top right box tells you how much production is being wasted in the resource group your currently selected system is in, try queueing some stuff and see if the UI updates properly?

_________________
Mat Bowles

Any code or patches in anything posted here is released under the CC and GPL licences in use for the FO project.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 15, 2016 1:50 am 
Offline
Juggernaut

Joined: Mon Feb 04, 2013 10:15 pm
Posts: 755
MatGB wrote:
Ke, there's obviously a display glitch going on. The second entry in the top right box tells you how much production is being wasted in the resource group your currently selected system is in, try queueing some stuff and see if the UI updates properly?


Yup (other then I thought the box was on the left), I can add stuff normally and it gets production, though the lines don't change.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 15, 2016 2:36 am 
Offline
Programming, Design, Admin
User avatar

Joined: Wed Oct 08, 2003 1:33 am
Posts: 12003
Location: Munich
Is this possibly a result of merging https://github.com/freeorion/freeorion/pull/810 and https://github.com/freeorion/freeorion/pull/797 ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 15, 2016 2:37 am 
Offline
Creative Contributor
User avatar

Joined: Fri Jun 28, 2013 11:45 pm
Posts: 3244
Left/Right/Up/Down. Always getting them mixed up ;-)

I think we have a proper real actual bug here, never seen this happen to me, open an Issue and upload a zipped savegame?

_________________
Mat Bowles

Any code or patches in anything posted here is released under the CC and GPL licences in use for the FO project.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 15, 2016 5:47 am 
Offline
Juggernaut

Joined: Mon Feb 04, 2013 10:15 pm
Posts: 755
One saved game:

https://drive.google.com/open?id=0Bxa-B67JAtTrQzAtRm44MzBjbFE


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 15, 2016 8:31 am 
Offline
Creative Contributor
User avatar

Joined: Fri Jun 28, 2013 11:45 pm
Posts: 3244
Yup, doing exactly the same for me, can't see any reason for it.

_________________
Mat Bowles

Any code or patches in anything posted here is released under the CC and GPL licences in use for the FO project.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 15, 2016 9:38 am 
Offline
Juggernaut

Joined: Mon Feb 04, 2013 10:15 pm
Posts: 755
MatGB wrote:
Yup, doing exactly the same for me, can't see any reason for it.


Well, at least it's consistent.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Aug 16, 2016 9:49 am 
Offline
Release Manager, Design
User avatar

Joined: Wed Nov 16, 2011 12:56 pm
Posts: 4226
Location: Sol III
Has reportedly been fixed, the fix will already be in todays upcoming test builds.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Aug 16, 2016 4:56 pm 
Offline
Programmer

Joined: Mon Feb 29, 2016 8:37 pm
Posts: 195
I forgot to post here when I pushed the PR.

AndrewW, thanks for reporting the bug.

Geoff thanks for tracking down the bug.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 17, 2016 12:29 am 
Offline
Juggernaut

Joined: Mon Feb 04, 2013 10:15 pm
Posts: 755
LGM-Doyle wrote:
AndrewW, thanks for reporting the bug.


No problem, I tend to mention something when I run across it.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group