FreeOrion

Forums for the FreeOrion project
It is currently Sat Dec 16, 2017 1:19 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jan 06, 2017 1:31 am 
Offline
Creative Contributor
User avatar

Joined: Fri Jun 28, 2013 11:45 pm
Posts: 3295
OK, two different games with two different compiled from source versions.

Lembala Lam can use the Stargate Send focus fine, but if they're set to Receive nothing happens and the fleet stays in its original position.

I can't see anything in their code that's wrong, and there's nothing weird in the logs. They've got access to the right focii and I've never had this problem with any other species. Ideas?

Hard to test because they're fairly rare but can anyone else replicate it?

_________________
Mat Bowles

Any code or patches in anything posted here is released under the CC and GPL licences in use for the FO project.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 06, 2017 5:31 am 
Offline
Programmer

Joined: Sun Feb 14, 2016 12:08 am
Posts: 359
Don't see anything at a glance.

Try removing the GenerateSitRep effect just in case?
I think the error catching for them may have issues (might silently fail, preventing the remainder of the definition/effects)
I keep forgetting to post an issue when I run into such a case.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group