FreeOrion

Forums for the FreeOrion project
It is currently Fri Dec 15, 2017 2:44 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jul 28, 2014 12:30 am 
Offline
AI Lead, Programmer
User avatar

Joined: Sat Sep 22, 2012 6:25 pm
Posts: 4390
today it seems I'm essentially always eventually getting a server crash in a moderator mode AI test game (in a fully current and clean build), anywhere from turn 90 to 180 so far after several tests (each in a 200 system all-medium with 10 AIs). I used to be able to run for hundreds of turns with no problem, though it's been a while since I've tested past turn 150 or so.

In every case it seems the last logged server action is processing orders, specifically after processing fleet move orders and then it logs a single "ProductionQueueOrder quantity 1 Blocksize 2" (though the blocksize varies), and then nothing. The AIs all exit due to networking End of File exception.

I don't have time to put into chasing this down today, but wanted to note it.

_________________
If I provided any code, scripts or other content here, it's released under GPL 2.0 and CC-BY-SA 3.0


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group